Welkom en contact

Welkom bij de Stichting Welzijn Zelhem 

U bent van harte welkom op de website van De Stichting Welzijn Zelhem. Op deze website vindt u informatie over de stichting, de Oranjehof, de seniorenopvang, de activiteiten, cursussen en service en links naar o.a. sociale teams, zorginstellingen, organisaties, e.d. De Stichting Welzijn Zelhem is opgericht op 8 december 2006.

De Doelstelling van de Stichting Welzijn Zelhem is het bevorderen van een gezamenlijk en samenhangend welzijnsbeleid voor alle inwoners en de bevordering van een zelfstandige leefwijze van inwoners in de samenleving, zowel voor zelfstandig wonende als voor bewoners van tehuizen, één en ander met eerbiediging van de eigen identiteit van de organisaties die ook op dit terrein werkzaam zijn. Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben over onze website of dat u van mening bent dat een verwijzing (links) naar uw organisatie past in deze context dan kunt u contact opnemen met ons. 

In verband met het aanscherpen van de maatregelen tegen het Coronavirus heeft de Stichting Welzijn Zelhem al haar activiteiten weer stopgezet, zo ook het spreekuur op de maandagmiddag.

Nu tijdelijk voor informatie/contact tel. 0314-622349.

Contact
De Stichting Welzijn Zelhem is voor al uw vragen, activiteiten en diensten bereikbaar:
De Oranjehof
Pr. Beatrixstraat 41
7021 CD Zelhem
Tel. 0314-622074
E-mail: info@welzijnzelhem.nl
Website: www.welzijnzelhem.nl
Als de telefoon niet wordt opgenomen, krijgt u de voicemail. U kunt uw vraag of boodschap inspreken en u wordt dan teruggebeld. Inloopspreekuur op maandagmiddag van 13.00 – 14.00 uur in de Oranjehof.
Voor vragen op het gebied van begeleiding, zorg, welzijn of werk kunt u contact opnemen met het Sociaal Team Bronckhorst Oost: Zelhem en Halle.
Locatie: Oranjehof,
Pr. Beatrixstraat 41, 7021 CD ZELHEM
Bereikbaarheid: zowel telefonisch als inloop.
Maandag en vrijdag: 8.30 – 12.30 uur.
Dinsdag, woensdag en donderdag: 13.00 – 17.00 uur.
Telefonisch bereikbaar. O575-750250 of www.bronckhorst.nl/home/sociale-teams