Wat is er te doen, nieuws en mededelingen

AGENDA

In verband met het aanscherpen van de maatregelen tegen het Coronavirus heeft de Stichting Welzijn Zelhem al haar activiteiten weer stopgezet, zo ook het spreekuur op de maandagmiddag.

Nu tijdelijk voor informatie/contact tel. 0314-622349.

Bloedafname en Trombosedienst van het Slingeland Ziekenhuis

De bloedafname voor de huisartsen, de trombosedienst en de specialisten van ons ziekenhuis door de Bloedafname en Trombosedienst van het Slingeland Ziekenhuis vindt plaats in de Oranjehof.

De openingstijden zijn:

Maandag       08.00 –   9.30 uur

Dinsdag         08.00 –   9.00 uur

Woensdag    10.00 – 11.00 uur

Donderdag    gesloten

Vrijdag           10.00 – 11.00 uur

De bloedafnames vinden plaats ingevolge de gestelde richtlijnen, o.a. vaste looproute en aanwezigheid van beschermingsmiddelen.

Lange wachttijden bij de rijbewijskeuring voor 75

Keuringsdata in 2021

Zaterdag 13 februari

Zaterdag 13 maart

Zaterdag 10 april

Zaterdag 15 mei

Zaterdag 12 juni

Zaterdag 10 juli

Op de pagina rijbewijskeuring vindt u de procedure en aanmelding voor de keuring

Expositie in de Oranjehof

Expositie Henk van Zuilekom en Ben van den Berg in de Oranjehof. Ben en Henk exposeren met een mengeling van schilderijen die je niet zo vaak ziet, pastel, olieverf en acryl, klein, groot en heel groot werk. Zo heeft Ben een schilderij ingeleverd van een Zuid Afrikaanse, donkere, dame met hel blauwe ogen, zo bijzonder, dat moet je zien ! Henk heeft 2 grote schilderijen ingeleverd uit de eind jaren negentig.

Nieuwe vrijwilligers

De Stichting Welzijn Zelhem is voortdurend op zoek naar vrijwilligers die behulpzaam, creatief, affiniteit hebben en het een uitdaging vinden te werken met ouder wordende personen.  Herkent u zich hierin neem dan contact op met ons voor informatie en aanmelden.