Activiteiten | Oranjehof

Inloop koffieochtend

Op maandag- en donderdagochtend is er van 10.00 tot 11.00 uur een koffie inloopochtend in de Oranjehof. Onder het genot van een kopje koffie kunnen op informele wijze de belevenissen van de afgelopen week en het weekend worden uitgewisseld. Op een gezellige wijze worden met andere bezoekers sociale contacten opgebouwd en onderhouden.

Elke maandagochtend van 10:00 tot 11:00

Elke donderdagochtend van 10:00 tot 11:00

Activiteiten | Oranjehof

Bingo

Op elke eerste dinsdagavond van de maand van 19:30 – 22:00 uur wordt er Bingo gespeeld in de Oranjehof. Naast het bingospel, met mooie prijzen, is de gezelligheid en het onderhouden van sociale contacten een belangrijke factor.

Activiteiten | Oranjehof

Spelavond

Op elke eerste dinsdagavond van de maand wordt er Bingo gespeeld in de Oranjehof. De overige dinsdagavonden is er van 19:30 tot 22:00 uur een Spelavond met o.a. koersballen, rummikub, etc. Naast het spelen van de spellen is de gezelligheid en het onderhouden van de sociale contacten een belangrijke factor.

Activiteiten | Oranjehof

Open tafel

Zien eten, doet eten. Wat is er gezelliger dan samen eten! Juist om mensen met elkaar in contact te brengen in een gezellige sfeer. De Open tafel is bedoeld voor ouderen die veel behoefte hebben aan contact en gezamenlijk een maaltijd willen gebruiken.

De Open tafel wordt 1x per 2 weken georganiseerd op vrijdag in de Oranjehof. We beginnen om 17:00 uur en eindigen rond 19:00 uur. De kosten bedragen € 9,50 exclusief de drankjes (m.u.v. water). De genuttigde drankjes worden apart afgerekend.

U kunt zich hier ook inschrijven bij de Oranjehof, er ligt een intekenlijst op de balie.

Activiteiten | Oranjehof

Oranjehof Speciaal

Naast de vast geplande activiteiten organiseert Oranjehof Speciaal maandelijks een veelzijdig en afwisselend programma voor iedereen. Het programma bepaalt het karakter van de activiteit, het ene moment amusement, een ander moment cultureel/informatief/inhoudelijk, een film, maar het kan ook een belevenis zijn door samen iets te ondernemen. 

Oranjehof Speciaal 2023

maandag 20 maart, aanvang 14.30 uur The Old Friends