Activiteiten

Leercentrum SeniorWeb Zelhem

De Boerderij en de Oranjehof (St. Welzijn Zelhem) hebben haar computer, tablet en iPad cursussen en activiteiten samengebundeld in één organisatie Leercentrum SeniorWeb Zelhem.

 

Het Leercentrum biedt een breed scala aan cursussen voor computer, laptop, tablet en iPad, op maat gemaakte kort- en langlopende, thema gerelateerde cursussen voor:

 

• Beginners en gevorderden
• Word en Excel
• Wegwijs en orde op de pc
• Update- en opfriscursussen
• Internetten, e-mailen, social media
• DigiD en internetbankieren

Inloopspreekuur

Mocht u vragen, ondersteuning, hulp, gebruikersproblemen hebben met uw computer, tablet, iPad, smartphone of iPhone dan bent u altijd welkom op inloopspreekuur op de Boerderij: elke eerste donderdagmiddag van de maand parallel aan het Repaircafé.

 

Ook kunt u voor gebruikersproblemen direct contact opnemen met Henk Vriezen, bereikbaar via e-mail hvriezen@hotmail.com of telefonisch 0314-631629. (bereikbaar tussen 18.00 en 20.00 uur).

Computergroep doorlopend

In de periode september t/m april worden doorlopende computercursussen gegeven. Deze cursussen zijn wat betreft aanpak en inhoud volledig afgestemd op de vraag en behoefte, waarbij het sociale aspect een essentieel onderdeel is van de training op de digitale snelweg.

Naast het behandelen van basisvaardigheden wordt een brug geslagen naar actuele aspecten en onderdelen : internetten, e-mailen, social media, fotobewerking, bijlagen versturen en ontvangen, internetbankieren, mappen en bestandsbeheer. 

Tussentijdse instroom is mogelijk.

Computergroep kortlopend

In de periode september – december en januari – april worden er bij voldoende belangstelling thema gerelateerde kortlopende cursussen gegeven. Informatie hieromtrent vindt u op deze website en publicatie in het Contact Bronckhorst Zuid.

Voor informatie en aanmelden:

St. Welzijn Zelhem:

0314-622074 of www.welzijnzelhem.nl

 

St. De Boerderij Zelhem:

0314-623286 of www.deboerderijzelhem.nl
Leslocatie: De Boerderij, Meeneweg 4 7021 HN Zelhem