Links

Vrijwilligers

Stichting Welzijn Zelhem is voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die creatief, behulpzaam zijn en affiniteit hebben met ouderen en het een uitdaging vinden om te werken met ouder wordende mensen. Herkent u zich hierin. neem dan contact op met de Stichting Welzijn Zelhem.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en regels voor vrijwilligerswerk? Dan kunt u ook terecht op de website www.bronckhorst.nl/vrijwilligerswerk. Een digitaal en centraal steunpunt met alle wetenswaardigheden over vrijwilligerswerk in Bronckhorst! Op de website komen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Zo vindt u in de vacaturebank talloze vacatures voor vrijwilligers en kunt u en vrijwilligersorganisaties, zoals verenigingen, er terecht voor tips en informatie over zaken als afspraken en eventuele vergoedingen.

 

Inmiddels hebben al heel wat mensen de weg naar de website gevonden en zijn er zelfs al vacatures opgevuld dankzij de website. Vrijwilligerswerk is er in zoveel soorten en maten, er is voor elk wat wils! Ook benieuwd? Neem eens een kijkje!

 

De vrijwilligerswebsite is een initiatief van de gemeente Bronckhorst. De gemeente stimuleert het doen en aanbieden van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers dragen bij aan de zorg voor welzijn en leefbaarheid in de gemeente. Daarnaast kan vrijwilligerswerk voor mensen met een uitkering de opstap betekenen naar een betaalde baan.